Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

A la carte & beheer

In de cursus restaurantgerechten à la carte en keukenbeheer van de opleiding kok leer je naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten ook hoe je de keuken kan organiseren en het werk in de keuken kan coördineren. Focus ligt op het samenwerken met en begeleiden van de medewerkers.

Wil je graag kok worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Restaurant à la carte en keukenbeheer

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2024 - 18 jun. 2024
Restaurant à la carte en keukenbeheer

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 1 feb. 2024 - 20 jun. 2024

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.